Новини

А ви знаєте куди поїхати влітку? Є чудова можливість відвідати Англію!

  1. St.Swithun's School - елітна приватна школа-пансіон, яка незмінно популярна серед наших клієнтів вже протягом 7 років. Школа розташована в містечку Вінчестер, в 1,5 годинах їзди від Лондона. 20 уроків англійської на тиждень, проживання в 2-6 місних кімнатах, екскурсії в Лондон, Оксфорд і Віндзор.

Дати заїздів: 16.07 - 30.07 два тижні 2650 євро

  1.  St.Peter's School- школа-пансіон в самому серці Йорка, Північ Англії. У школі класна інфраструктура, безліч спортивних майданчиків, а навчальний корпус школи - пам'ятка архітектури і гордість архітектурної спадщини Йорка. Всі студенти можуть вибрати один з курсів: Engish + drama, English + dance, English + football або взяти стандартний курс English + activities. В екскурсійній програмі Йорк, Ліверпуль і Манчестер .

Дати заїзду: 23.07 - 06.08 два тижні 2590 євро

  1.  University of Chester - ультрасучасний кампус чинного університету, в затишному містечку Честер, між Манчестером і Ліверпулем. Північна Англія, яка відрізняється своєю красою і архітектурою. 20 урокованглійского в тиждень, проживання в одномісних номерах зі зручностями і класна екскурсійна програма по півночі Англії, а також можливість взяти один з додаткових курсів: англійська + танці, англійська + театральне майстерність, інтенсивна англійська

 Дата заїзду: 08.07 - 22.07две тижні - 2750 євро

Хочу звернути Вашу увагу , що вартість "під ключ" -авіапереліт ,проживання, харчування , всі екскурсії та розваги за програмою. оформлення візи, візовий збір,медична страховка, підтримка менеджерами " Алеком "24/7.

Оставити заявку на навчання
г. Киев г. Обухов:
(067) 235-70-33
Подати заявку
Акція
Створи свій власний фільм англійською мовою! Створи свій власний фільм англійською мовою!

Запрошуємо дітей від 7 до 16 років пізнати світ кінематографу та відчути себе справжніми акторами ангійського кіно! Вартість програми - 750грн.

детальніше
Галерея
Сертифікати наших маленьких студентів детальніше

© 2024 - km-school.com.ua

webminton.com